Nacházíte se na hlavním webu o Jessice Přejít na blog ze života Jessicy Přejít na web seriálu Dark Angel


Navigace:

Filmografie a informace o filmech

Filmy

2012 Sin City 2: A Dame to Kill For - Město hříchu 2
2010 The Killer Inside Me
2010 An Invisible Sign Of My Own
2010 Little Fockers
2010 Machete
2010 Valentine's Day
2008 Učitel lásky (Love Guru)
2008 Oko (The Eye)
2007 Fantastická čtyřka a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer)
2007 The Ten
2007 Bill
2007 Klikař Charlie (Good Luck Chuck)
2007 Probuzení (Awake)
2005 Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
2005 Sin City - Město hříchu
2005 Do hlubiny (Into the Blue)
2004 A Dream of Color in Black and White
2003 Honey
2001 Se Slovníkem v Posteli (The Sleeping Dictionary)
2000 Temný Anděl (Dark Angel)
1999 Paranoia (Paranoid)
1999 Ruka Zabiják (Idle Hands)
1999 Nepolíbená (Never Been Kissed)
1998 P.U.N.K.S.
1996 Venus Rising
1994 Všechno je dovoleno! (Camp Nowhere)


Seriály

2002 Černý Anděl II (Dark Angel II)
2000 Černý Anděl I (Dark Angel I)
1997 Delfín Flip II (Flipper II)
1995 Delfín Flip I (Flipper I)


Hostování v seriálech

2009 The Office - (5.řada - 13. díl)
2005 Trippin
2004 Entourage - (1.řada - 2. díl)
2003 Rock Me Baby - (1.řada - 9. díl)
2003 Mad TV - (9.řada - 5. díl)
2003 Punk'd - (1.řada - 3. díl)
2002 E! Rank
1998 Love Boat: The next Wave (Loď Lásky) - (1.řada - 2. díl)
1998 Beverly Hills 90210 - (8.řada - 23. a 24. díl)
1998 Brooklyn South - (1.řada - 12. díl)
1996 Chicago Hope - (2.řada - 18. díl)
1996 The ABC Afterschool Specials - (Too Soon for Jeff)
1994 Tajuplný Svět Alex Mack (The Secret World of Alex Mack) - (1.řada - 1., 2. a 5. díl)





Machete

film Role: Sartana
Žánr: akční, krimi, thriller
Režie: Rodriguez, Maniquis
US premiéra: 3.9.2010
CZ premiéra: 14.10.2010
IMDb, CSFD


The Killer Inside Me

film Role: Joyce Lakeland
Žánr: krimi, drama, thriller
Režie: Michael Winterbottom
US premiéra: 24.1.2010
CZ premiéra: 21.10.2010
IMDb, CSFD


Little Fockers

film Role: Andi Garcia
Žánr: komedie
Režie: Paul Weitz
US premiéra: 22.12.2010
CZ premiéra: 23.12.2010
IMDb, CSFD


An Invisible Sign Of My Own

film Role: Mona Gray
Žánr: drama (podle románu)
Režie: Marilyn Agrelo
US premiéra: xx.xx.2010
CZ premiéra: ?
IMDb


Sin City 2: A Dame to Kill For

film Role: Nancy Callahan
Žánr: akční, krimi, thriller
Režie: Rodriguez, Miller
US premiéra: xx.xx.2012
CZ premiéra: ?
IMDb, CSFD


Jak často web navštěvujete?
Denně nebo téměř denně

17%
Jednou nebo dvakrát týdně

8%
Dvakrát za měsíc

2%
Jednou měsíčně

1%
Méně než jednou měsíčně

3%
Jsem tu poprvé

66%
Celkem hlasů: 544
Hlasování ukončeno. Děkujeme.
Výsledky minulých anket jsou zde

Přátelé   www.simpsonovci4ever.wgz.cz
Moviescreen.tk - širokoúhlý pohled na film
  link




© 2003-2016 @jaczechfans: oznámení  |  info@jessica-alba.name Aktualizace: 28.10.2009